Greipfrūts – labs tauku dedzinātājs.

Vasara ir īstais laiks, kad savā ēdienkartē iekļaut tikai augļus un dārzeņus. Lietojot uzturā augļus un dārzeņus tu ne tikai nodrošināsi savu organismu ar vitamīniem, bet arī izskatīsies un jutīsies labāk. Jāatzīst, ka augļi un dārzeņi labvēlīgi ietekmē ādas stāvokli, kas ir ļoti svarīgi it īpaši vasaras sezonā. Bet šodien, tā kā runa ir par augļiem, iepazīstināšu tevi ar lielisku augli, kā ari labu tauku dedzinātāju – greipfrūtu!

Greipfrūts ir tipisks citrusauglis. Un tāpat kā citrons, laims, apelsīns un mandarīns satur daudz C vitamīna, kas ir ļoti nepieciešams un vajadzīgs katra organismam. Greipfrūtu iesaka lietot diētu laikā, jo tas satur naringenīnu, kas pazemina cukura līmeni asinīs un tādā veidā palīdz sadedzināt taukus. Greipfrūts satur arī folijskābi, kas piedalās šūnu veidošanas procesā. Ja neesi liela greipfrūtu cienītāja, tad vari izspiest no greipfrūta sulu un pievienot saviem iemīļotajiem salātiem. Jo arī mazās devās greipfrūts ir nepieciešams!

 

 

Madara

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s