Dzeltenās sviesta pupiņas.

Šodien esmu izlēmusi iepazīstināt tevi ar kaut ko pavisam jaunu un garšīgu. Varbūt, ka iepriekš būsi dzirdējusi par sviesta pupiņām, bet ja nē, tad šī būs tava pirmā reize. No sākuma izlasot nosaukumu dzeltenās sviesta pupiņas var rasties viedoklis, ka šīs pupiņas ir neveselīgas, bagātas ar sviestu un taukvielām, kā arī kalorijām piesātinātas. Tomēr nē, jo dažkārt produktu nosaukumi melo. Tieši tādēļ šodien es tevi iepazīstināšu ar sviesta pupiņām!

Sviesta pupiņas ir viena no pupu šķirnēm. Kā jau, iespējams, zini pupas satur olbaltumvielas, taukus, ogļhidrātus, dažādus vitamīnus un minerālvielas. Būtībā tas ir viss, kas ir nepieciešams katram organismam. Sviesta pupiņas ir tipisks vasaras ēdiens. Tās var pasniegt gan aukstā, gan siltā veidā, tās ir ļoti vieglas, bet tajā pašā laikā no tām rodas sāta sajūta. Ja vēlies savā ēdienkartē viest kaut kādas jaunas izmaiņas, tad es tev ieteiktu, piemēram, kartupeļus vai makaronus aizstāt ar sviesta pupiņām. Varu garantēt to, ka tas būs ļoti interesanti, garšīgi un tavas garšu kārpiņas izbaudīs jaunas garšas. Visbiežāk sviesta pupiņas pagatavo no sākuma tās novārot sāls ūdenī, bet pēc tam tu vari ļaut vaļu fantāzijai, piemēram, cepot tās uz pannas, sautējot vai grillējot cepeškrāsnī.

 

 

Madara

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s