Baltās šokolādes un mandeļu sviesta karstā šokolāde.

Tā kā šo nedēļu runājam tikai par un ap Ziemassvētkiem, tad, manuprāt, man ar tevi būtu jāpadalās ar kādu supergardu karstās šokolādes recepti. Jā, es jau zinu, ko teiktu tu – tur ir daudz kaloriju, bet šoreiz neuztraucies par to. Vienkārši ļaujies karstās šokolādes aromātam un Ziemassvētku noskaņai, ko tas tevi raisīs. Tieši tādēļ šodien – baltās šokolādes un mandeļu sviesta karstā šokolāde!

Šī karstā šokolāde būs nedaudz neierastāka nekā tā, kādu tu baudi parasti. Manuprāt, ļoti interesanta receptes, jo tumšās šokolādes vietā tiek izmantota baltā šokolāde, bet mandeles sniedz nedaudz kraukšķīguma un garšu padara izteiktāku un piesātinātāku.

Lai pagatavotu baltās šokolādes un mandeļu sviesta karsto šokolādi tev vajadzēs:

  • 2 tases piena
  • 120 gramus baltās šokolādes
  • 1 ēdamkaroti mandeļu sviesta
  • putukrējumu
  • sasmalcinātas mandeles dekorēšanai

Pagatavošana:

Katliņā uz vidēji lielas uguns uzliek vārīties katliņu ar pienu, balto šokolādi un mandeļu pienu. Viegli un vienmērīgi maisi katliņa masu apmēram 5 minūtes, līdz tā kļūst krēmīga un viendabīga. Lej dzērienu tasēs, dekorē ar putukrējumu un sasmalcinātām mandelēm.

 

 

Madara

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s