Godži ogas.

Viens no maniem pēdējā laika labākajiem atklājumiem ir Godži ogas. Par tām jau biju dzirdējusi iepriekš, bet tikai nesen tās pamēģināju un varu teikt, ka tās ir ne tikai veselīgas, bet arī ļoti garšīgas. Godži ogas savā uzturā ļoti bieži ietver slavenības un modeles, jo tās ir veselīgas un nav sātīgas. Bet Godži ogām ir arī daudz citu plusu, kādi? Par tiem es tev šodien pastāstīšu!

Godži ogas tiek uzskatītas par vienu no visveselīgākajiem ēdieniem, un par to nav nekādu šaubu, jo Godži ogas satur ļoti daudz vitamīnu, tādu kā B1, B2, A un E un vēl vismaz 21 minerālvielu. Godži ogas ir lielisks proteīna avots, līdz ar to tu būsi ne tikai garšīgi un veselīgi paēdusi, bet arī sātīgi, tomēr tas uzreiz nenozīmē, ka pieņemsies svarā. Godži ogu garša ir ļoti interesanta – tā līdzinās kaut kam starp dzērveni un ķirsi. Ja šīs ogas iekļausi savā uzturā, tas tev uzlabosies izturība, spēks, paaugstināsies imunitāte un sārmainība. Godži ogas aizsargās arī tavas aknas, uzlabos redzi un asins kvalitāti. Dienā ieteicamā šo ogu deva ir 15-45 grami un enerģiskā vērtība 100 gramos šo ogu ir 302 kalorijas. Varbūt ir vērts izmēģināt?

 

 

Madara

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s