Banānu suši.

Gan jau ka esi iepazinusies ar japāņu restorānu ēdienu klāstu un zini, ka tie piedāvā ne tikai suši, kādus mēs jau esam pieradušas ēst – ar lasi, avokado, garnelēm un ko citu, bet arī saldo suši. Saldais suši, manuprāt, ir kaut kas interesants un arī ļoti garšīgs. Tas tiek pasniegts tieši tādā pat veidā kā jau ierastais suši. Bet šodien, tā kā runājam par suši, iepazīstināšu tevi ar banānu suši recepti, kuru tu pati varēsi pagatavot mājas apstākļos.

Banana Sushi

Restorānu piedāvājumā esošie saldie suši ir kalorijām bagāti, ar putukrējumiem un dažādām mērcēm, bet šis suši ir ne tikai garšīgs, bet arī satur maz kaloriju. Viens no mājās pagatavojamā ēdiena priekšrocībām ir tas, ka tu pati kontrolē cik un ko tu liec iekšā, tādēļ arī gatavojot šo suši, tu vari eksperimentēt ar sastāvdaļām un izveidot patiešām ko unikālu un tavām garšas kārpiņām vēl nebaudītu!

Lai pagatavotu banānu suši tev vajadzēs:

  • 1 liels banāns
  • 4 ēdamkarotes dažādu riekstu un žāvētu augļu maisījuma
  • riekstu vai zemesriekstu sviests

Pagatavošana:

Noņem banānam mizu. Pēc tam vienu no banāna pusēm apzied ar zemesriekstu sviestu, Nutellu vai arī kādu citu krēmu. To pusi, uz kuras ir krēms apviļā riekstu un žāvētu augļu maisījumā. Būtībā tu vari apviļāt banānu ne tikai riekstos un žāvētos augļos, bet arī sēklās un pārslās, piemēram, auzu pārslās vai sezama sēklās. Sagriez veselo banānu šķēlītēs un tad šīs šķēlītes atstāj aukstumā uz ne vairāk kā 10 minūtēm. Pasniegt banānu suši vari ar siltu dzērienu, piemēram, tēju, jo suši būs nedaudz vēss, kad izņemsi to no ledusskapja.

 

 

Madara

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s